Genel

2022'de Hava Temizleyici Almak için 5 Neden

2022'de Hava Temizleyici Almak için 5 Neden

2022, sağlığınız ve esenliğinizle ilgili kararlar almak için de mükemmel bir zaman. Bunu yapmanın en basit yollarından biri, kendinize bir ev tipi hava temizleyici ile temiz hava hediye etmektir. İşte 2022'de bir hava temizleyici almayı düşünmeniz için beş neden.

Temiz Hava Daha İyi Uyumanıza Yardımcı Olur

Hepimiz uykunun genel sağlık için önemli olduğunu biliyoruz. Ancak herkesin bilmediği şey, düşük hava kalitesinin uykunuzu etkileyebileceğidir. Araştırmalar, çok kirli bölgelerde yaşayan insanların uyku sorunu yaşama olasılığının yüzde 60'a kadar daha fazla olduğunu göstermiştir. Neyse ki, iyi bir yatak odası hava temizleyicisi bu problemde size yardımcı olabilir.

COVID-19 Hala Önemli

Pandeminin başlangıcından bu yana işler iyileşmiş olsa da, COVID-19'un kapalı mekanlarda bulaşma olasılığının farkında olmak hala önemlidir. Maskeler ve aşılar bulaşmayı azaltmak için en önemli araçlar olsa da, HEPA hava temizleyicilerinin de faydalı destekleyici araçlar olduğu kanıtlanmıştır. HEPA filtreleri virüs boyutundaki parçacıkları yakalayarak evinizdeki insanlar arasında COVID-19 bulaşma olasılığını azaltır.

Kirlilik Büyük Sağlık Riskleri Oluşturur

Hava kirliliğinin sağlıksız olduğunu her zaman biliyorduk, ancak geçtiğimiz birkaç yıl bize gerçekten ne kadar zarar verdiğini gösterdi. Yeni araştırmalar, yüksek kirlilik seviyelerini kalp hastalığından çeşitli kanserlere kadar her şeye bağladı. Ortam hava kirliliğinin her yıl dünya çapında yaklaşık 7 milyon ölümden sorumlu olduğuna inanılıyor. 2022'de sağlığınızı iyileştirmeye çalışıyorsanız, kendinizi hava kirliliğinden korumak en önemli önceliğiniz olmalıdır.

Hava Temizleyiciniz Alerji Mevsimi Geldiğinde Yardımcı Olabilir

Şu anda kış aylarında olsak da, bahara az kaldı. Havaların ısınmasıyla birlikte çoğumuz mevsimsel alerjilerden mustarip olmaya başlayacağız. 2022'de bir hava temizleyici almanın en iyi nedenlerinden biri, baharın getirdiği burun akıntısı, hapşırma ve sulanmadan kurtulmaktır. HEPA filtreli hava temizleyicileri poleni kolayca yakalayabilir ve tahriş edici alerjenleri evinizin havasından uzak tutabilir.

Eviniz Gizli VOC Kaynaklarıyla Dolu Olabilir

VOC'ler veya uçucu organik bileşikler, kolayca gaz haline gelen ve insan sağlığına zararlı olabilen kimyasallardır. Şaşırtıcı bir şekilde, çoğu ev gizli VOC kaynaklarıyla doludur. İnşaat malzemeleri, mobilyadaki mühendislik ahşapları ve hatta vinil zeminler VOC'ler yayabilir. Karbon filtreli hava temizleyiciler bu gazları filtreleyerek evinizin hava kalitesini iyileştirir.

Gördüğünüz gibi, 2022'de bir hava temizleyici satın almak için birçok iyi neden var. Alerjilere yardımcı olmaktan daha iyi bir gece uykusu çekmenize kadar, hava temizleyicileri ve sağladıkları temiz hava, modern bir evin olmazsa olmazıdır. Size en uygun modeli bulmak için en iyi ev tipi hava temizleyicilerimize göz atabilirsiniz

Kategoriler

Menü

Müşteri Hizmetleri

0212 210 99 14 (pbx)

Sepetinizde ürün bulunmamaktadır